Translate

2010-02-12

Brazilija: Sao Paulo (3)



Vakar kebabu pardavejos buvau isvadintas El Gringo, net nuraudau.

Vykdeme ilguosius pasivaiksciojimus po italu kvartala. Labai jauku, mazi spalvoti namukai daug restoraneliu-piceriju ir pan. O japonu kvartale, pritempti stiliumi gatves sviestuvai, parduotuves su sushiais ir visokiom kitokiom japoniskom/rytietiskom gerybem ir gatvese kalba taip pat ne Portugalu. Sulijom, bet maloniai nes vis dar +33.
Neberandame savo pigios vaisiu tetos, bet aplankeme Mercado Municipal. Vaisiu gausybes ir baisybes, puses nepazistam, bet skanu. Siaip yra i ka akis paganyt.

Jau esame aplanke beveik visas Sao Paulo izymybes. Bet isvykti greituoju budu matyt nepavyks, kyla siokiu tokiu nesklandumu del auto pirkimo (popierizmo daugiau nei isivaizdavom, didysis nesklandumas, kad neturim tarptautiniu teisiu ir neturime Brazilisko asmens registro nr). Kolkas dar ranku nenuleidziam, turim pora galimu planu, o jei ka - tai judesim autobusais ar belenkaip kitaip.

Patarimas: International driving license darykite Lietuvoje. Deja jo Lietuvoje nedaro :)

Kaip jau minejome Turizmo informacija labai gera. Siandien isisaiskinom, kad yra Policia turistico, kuri taip pat yra be galo paslaugi ir informatyvi, ypac jei kalbi Portugaliskai. Musu portugalu kalba tobuleja. Aciu jiems.