Translate

2010-02-08

Sao Paulo

Pagaliau po 3 dienu klajoniu mes jau Sao Paule.

Permetimas Ryanair´u kaip visada paprastas ir sklandus. Is idomesniu sutiktu asmenybiu paminetinas autobuso vairuotojas Frankfurte, akivaizdziai rusu kilmes sklandziai iterpiantis ir mums suprantamus jaustukus: `Was blia?` is ko ir atpazinom. Dar vienas mielas ispanas bandes vaisinti Agne gerimu oro uosto bare, kai mums nepavyko prakisti Euru Brazilijoje, veliau surado mus oro uoste ir iteike vandens, o troskulys buvo baisus, aciu jam.

Apie nedidelius nesusipratimus. Kai Salvadoro oro uoste paaiskejo, kad mes niekaip nespejame i persedima Sao Paulan, prie musu tiesiog priejo oro uosto darbuotojas ir pasake, Dont wory. Tada nuvede iki Chekin´u ir isodino i sekanti lektuva skrendanti po valandos.

Patarimas: butinai turekite atgalinius bilietus skrisdami i Brazilija, mums pakako rezervacijos, bet jei nenorite deginti nervu, nusipirkite bilieta kurio galima atsisakyti veliau.

Sao Paulo. 
18mil.gyventoju - milziniskas ir nesuvokiamas. Pirmas ispudis - baisu baisu, bomzynas, siukslynas ir nesaugumynas. (Stenkites neatvykti i centra po sutemu). Bet geru zmoniu padedami sedom i taksi kuris paveze apie 200m ir apsistojom brangokam viesbuti, bet gyvi ir neapvogti, o va siandien jau gyvename normaliame Hosteliuky senam graziam pastate ir per langa matome Plaza de Republika. Diena cia saugu, bet gyvenimas kunkuliuoja. Turizmo informacija labai paslaugi ir informatyvi.
NESUSVIETNAI KARSTA, 33 seselyje, aklimatizuojames vos pavilkdami kojas, bet kaulu nelauzo (: siaip po visu sniegynu neiprastai zalia zalia ir palmes vietoj berzu.
Jau ismaiseme nemaza miesto gabaliuka ir ryt bandysime eiti i automobiliu turgu, beje visur pilna senoviniu VW busiuku, bent 3 matyti nuotraukoj, kur pro musu viesbutuko langa.

Zmones draugiski ir labai megejai pabendraut. Panasu dar issiskiriam is minios :) Siandien tiek.