Translate

2010-02-10

Sao Paulo (2)

Tesiame klajones po milziniska Sao Paulo.
Apsipratom, suradom savo vaisiu teta (nuotraukose vaisiai: vakarienie ir pusryciai dviems uz 5Lt, o skonis ...). Jau spejom apziureti nemazai izymybiu ir muzieju (Shagal´as nepriot, o Dali veza). Sao Paulo katedra ispudinga, o va pats miestas is paukscio skrydzio tai kaip reikiant baisus ir begalinis (nuotraukas galite pasididinti nueje i albuma).

Laimei siandien debesuota ir vejuota (Patarimas: kai tepates kremu nuo saules nepamirskite ausu)

Nuotraukoje Geltonas pastatas su melynis langais musu laikini namai (musu langas 3a kairej), o apacioje tiesiai po mumis gyvena vietinis gatvinis. Naktimis stebime gatvini gyvenima: Maisto gauna is praeiviu, jei nori gerti tik papraso kokio praeivio ir tas palieka jam savo pusiau nugerta skardine. Jei jam sunku is kitos gatves puses ateina tokia kaip jis ir ji nuprausia, palieka vaistuka ir vandens. Siaip dienom jie uzsibarikaduoja dezem ir miega, o naktim gyvena. Padeda parkuotis, bendrauja, pucia. Panasu, kad gatves valdo tinginyste. O tai kas pirma diena pasirode labai baisu, dabar jau atrodo gan normalu, bet po 22 val i gatve neeinam.

Siaip gyvenimas verda kiaura para, nuolatinis zujesys ir triuksmas. Visi kazka veikia: supirkineja auksa, skuba i darba, kerpa, valo batus, spaudzia sultis, taiso lietsargius, parduoda akinius, dalina reklameles, skleidzia dievo zodi, gamina rankdarbius, parduoda vaisius ir dar begale visko tiesiog gatvej.